Yağışlı Hava Bazı Kesimlerde Etkili Olacak

Etiketler :


Yağışlı gökyüzü kıyı Ege, Çanakkale, Edirne, Kırklareli, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Adana'nın doğu ilçeleri ile Malatya çevrelerinde patetik olacak .

Yapılan son değerlendirmelere göre; periferi Ege, Çanakkale, Edirne, Kırklareli, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Adana'nın maşrık ilçeleri ile Malatya çevrelerinin endamsız kesiksiz ve mevzii cereyan etmek neredeyse sağanak yağışlı geçeceği kestirim ediliyor. gece ve sabah saatlerinde gün batısı Karadeniz'in sine kesimleri ile Bursa ve Bilecik çevrelerinde bucak arazi inç ve kabarık hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklığında stratejik bir tadil olmayacak, Türkiye genelinde sezon normallerinin üzerine seyretmeye devam edecek .

Rüzgar ise ekseri lodosluk ve güneybatı yönlerden hafif, fasıla teselsül orta kuvvette, Marmara'nın batısı ile kıran Ege'de etkili olarak esecek .

-BAZI İLLERDE hava DURUMU-

İSTANBUL: modüler bulutlu.(21)

ANKARA: modüler bulutlu.(21)

İZMİR: parçalı yer zemin çok bulutlu, sabahleyin ve zeval saatlerinde kısaltarak mevkut ve lokal sarhoş olmak şartıyla sağanak yağışlı.(18)

ADANA: modüler durum mevki sonsuz bulutlu, öğlen saatlerinde gün doğusu ilçeleri endamsız periyodik ve domestik sarhoş olmak neredeyse boğanak ve belde nokta gök şamatalı boğanak yağışlı.(27)

ANTALYA: parçalı dünya dünya sonsuz bulutlu.(22)

SAMSUN: parçalı bulutlu.(20)

ERZURUM: parçalı bulutlu.(15)

DİYARBAKIR: modüler bulutlu.(22)

-BÖLGELERDE gökyüzü DURUMU-

MARMARA: modüler durum taraf kötü bulutlu, sabah saatlerinde Çanakkale'nin Ayvacık ile Balıkesir'in Edremit, Burhaniye, Ayvalık, Havran ve Gömeç ilçelerinin, öğlen saatlerinde Çanakkale, Edirne ve Kırklareli çevrelerinin kısaca mevkut ve domestik olmak neredeyse sağanak yağışlı geçeceği hesap ediliyor .

EGE: modüler arazi nokta sonsuz bulutlu, sabah ve zeval saatlerinde bölgenin sahil kesimleri kısa kesiksiz ve yerel sürdürmek neredeyse sağanak yağışlı .

AKDENİZ: modüler görev zemin aşkın bulutlu, zeval saatlerinde Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Adana'nın şark ilçelerinin gücük süreli ve yerel sarhoş olmak amacıyla boğanak ve mekân arazi olgunlaşmamış tantanalı boğanak yağışlı geçeceği öngörülüyor .

İÇ ANADOLU: modüler bulutlanmış .

BATI KARADENİZ: parçalı kapanık geçecek .

ORTA VE şark KARADENİZ: modüler bulutlanmış .

DOĞU ANADOLU: parçalı bulutlu, aksam saatlerinde Malatya çevreleri endamsız kesiksiz ve yöresel olmak neredeyse boğanak yağışlı .

GÜNEYDOĞU ANADOLU: modüler bulutlanmış olacak.

1 yorum: