Ayvalık AK Parti'de Aday Adayları Heyecanı

Etiketler :

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi, adalet ve Kalkınma Partisi ilçe Başkanlığı'nda düzenlenen mini bir törenle dürüst kısım kaza eksikli Kolları Başkanı işitme Özcan ile ilçenin yüzü sıcak esnaflarından hakan Kayaalp, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Ayvalık şehremaneti Başkanlığı'na aday adayı olduklarını açıkladı.

AK kazanç Ayvalık kaymakamlık reislik binasında, ordu partililerin katılımıyla planlı mini törende, rahat fırka ilçe Başkanı Melih Çakırca ve kaymakamlık yöneticileri bile amade bulundu. Ayvalık belediye Başkanlığına sıkıntısız Parti'den aday adayı olduğunu açıklayan kaymakamlık kanayaklı Kolları Başkanı sema Özcan, Ayvalık'ın tarihinde şimdiye denli eksik etek bir belediye başkanının olmadığını vurgulayarak, kadınların hayatın her alanında olduğu gibi, siyasetin de her alanında olması gerektiğini savundu.

Başbakan ve ak kazanç umumi Başkanı Recep kınama Erdoğan ile 2023 yılına hazırlanan Türkiye'nin sosyo-ekonomik ve sosyo-kültürel alanlarda dev hamleler yaptığını belirten Özcan, rahat Partinin toprak genelindeki başarısının 30 Mart 2013 tarihinde yapılacak lokal seçimlerde Ayvalık'a da yansıması için namzet adayı olduğunu belirtti. Türkiye'nin temiz vurgun iktidarında yarınlara hazırlandığını kaydeden Özcan, hedeflerinin domestik seçimlerin arkası sıra Ayvalık Belediyesi'ne rahat kısım bayrağı dikmek olduğunu ve bunu da gerçekleştirebilecek güce mevla olduklarını söyledi.

İLÇENİN OPTİKÇİSİ KAYAALP'DE aday ADAYI

AK kısım Ayvalık kaza hatun kişi Kolları Başkanı sema Özcan'ın yanı teselsül sıkıntısız Parti'den Ayvalık uray Başkanlığına aday adayı olan bir gayrı isim olan melik Kayaalp ise gençliğine güvendiğini ve gençlere siyasette en şu denli mekân veren partinin bile rahat kısım olduğunun altını çizdi. Ayvalık'ta yıllardır gözlükçülük yaptığını kaydeden Kayaalp, her şeyden ilkin ilçede yaşayan bir vatandaş olarak Ayvalık'ın sorunlarını bildiğini ve bu sorunları çözümlemek için de ak Partiden aday adayı olduğunu söyledi.

Ayvalık Belediyesi'nin ortamında bulunduğu dev soylu erki olumsuzlukların çözümlenmesi ve ilçenin dev yatırımlara kavuşturulması için Ayvalık'ın kesinlikle temiz Partili bir belediye ile yönetilmesinin önemine gösterge fail hakan Kayaalp, 30 Mart yerel seçimlerinden sonra Ayvalık'ın rahat Partinin rahat kadrolarıyla yönetileceğine inandığının altını çizerek, 2014 yılında Ayvalık'ın rahat Partili uray ile yeni bir meslek açacağını savundu. - BALIKESİR

0 yorum: